Trenutno se nahajate na: Apollo » aktualno

AKTUALNO

FreeOn katalog 

Naručite besplatni primjerak  putem e-maila marketing@apollo.hr.
MAM katalog proizvoda za djecu

MAM inovativan dizajn i suradnja s medicinskim stručnjacima – ključ za uspjeh

Djeca obožavaju MAM proizvode koji pružaju savršenu udobnost i osjećaj ugode. MAM proizvode obožavaju i roditelji jer prilikom rođenja djeteta žele očuvati individualan stil i moderan dizajn. MAM robna marka već od samog početka postavlja trendove u oblikovanju proizvoda za djecu.

MAM proizvodi rezultat su savršenog dizajna, optimalne funkcionalnosti i medicinskog znanja. MAM asortiman uključuje dude varalice, dodatke za dude, pomagala za dojenje, bočice i lončiće, liniju proizvoda za hranjenje i njegu usta. MAM robna marka prisutna je u više od 50 država svijeta s 40 milijuna proizvoda.

Naručite besplatni primjerak kataloga putem e-maila marketing@apollo.hr.


 

INFORMACIJA O POVLAČENJU PROIZVODA        08.12.2016 

S ciljem dodatne zaštite naših kupaca želimo Vas obavjestiti kako iz prodaje povlačimo proizvod:SIGURNOSNA OGRADA REER, KLEMM.UND SCHRAUBGITTER BASIC, proizvođača: Reer GmbH, Muhlstrase 41, Leonberg, Germany, zemlja podrijetla: Njemačka, art. nr. 46221, ean 4013283462218 zbog utvrđenih odstupanja od zahtjeva prema normi HRN EN 1930:2012.Naveden proizvod povučen je s polica prodavaonica, a ukoliko ste proizvod kupili, ljubazno Vas molimo da ga vratite u trgovinu u kojoj ste ga kupili, te će Vam biti vraćen novac.

Vaše povjerenje i sigurnost na prvom su nam mjestu! Ispričavamo se zbog nastale situacije!

Za dodatne upute i pojašnjenja možete se obratiti na adresu Apollo HR d.o.o., Pustodol Začretski 19 A, 49223 Sveti Križ Začretje ili email adresu info@apollo.hr.